Tiež ste prepadli kúzlu pomalého varenia? Vďaka kombinácii nízkej teploty a dlhého času varenia sa v potravinách zachovajú všetky vitamíny, chute a požadovaná šťavnatosť. S pomalým hrncom Bankett môžete pripravovať dusené mäso, husté polievky alebo ragú s minimálnou námahou. Počas prípravy sa hrniec rovnomerne zahrieva a veľmi dobre rozvádza teplo okolo jedla, takže sa prakticky vylučuje akékoľvek prepečenie alebo pripálenie. Skladá sa z dvoch častí, hlineného hrnca a vonkajšieho ohrievacieho telesa s výkonom 320 W. Po varení možno glazovanú vložku jednoducho vybrať a ihneď podávať. Vďaka jednoduchému ovládaciemu displeju sa nemusíte obávať ani zložitého ovládania. Stačí si vybrať jedno z troch nastavení prevádzkovej teploty a potom spustiť prednastavený 12-hodinový čas varenia, po ktorom sa hrniec automaticky prepne na šesťhodinový čas zahrievania. Prípadne si môžete naprogramovať vlastný čas varenia od 30 minút do 12 hodín.
Farba |
červená |
Materiál |
plast/kov |
Dostupnosť |
out of stock |